הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 גיפלטע פיש קציצות דג לחגים

 
זמן הכנה: 40 דקות
מספר מנות:
5
מצרכים:


1 קרפיון בינוני
10 בצל יבש  קצוץ
3/4 כוס קמח מצה 
4 ביצים קשות
2 ביצים טריות
2 גזרים חתוכים לקוביות גדולות
חצי כוס שמן לטיגון
2 כפות אבקת מרק עוף
3 כפות מלח 
1 כפית פלפל שחור
4 כפות סוכר
10 כוסות מים 


אופן ההכנה:


מטגנים את  4 בצלים  הקצוצים בשמן עד שהם מזהיבים , טוחנים את בשר דג הקרפיון
במיקסר עם הביצים הקשות והצל המטוגן מוסיפים 3 בצלים  טרים  קצוצים , מוסיפים את קמח המצה ואת הבצים הטריות וכפית שטוחה פלפל שחור ומלח שולחן ומערבבים הכל ביחד עד לעיסה אחידה ושמים בקערה מכוסה  ומשאירים  במקרר לחצי שעה, שמים בסיר בישול  את המים ואת יתר הבצלים הטריים ואת הגזר  ומבאים ומבשלים עד שהגזר והבצל התרכחו, מתערובת הדג  יוצרים קציצות בגודל כף היד ומכניסים לסיר הבישול  עם הגזר והבצל  ומבשלים עוד 20 דקות עד שהקציצות מוכנות, מוסיפים את הפלפל השחור הסוכר אבקת 
המרק עוף והמלח, מגישים קר כמנה ראשונה
 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  מתכוני גולשים
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים